Professionel VVS installatør – kvalitetsrigtig og billig VVS i Odense og på resten af Fyn

 


Dalum Hjallese VVS er som en del af Vantinge VVS et dedikeret og professionelt VVS-firma. Vores mangeårige erfaring har gjort os til kvalificerede specialister inden for vores branche. Du kan derfor roligt vælge os som din foretrukne installatør på Fyn! Vi sætter en ære i at tilfredsstille vore kunder og levere flotte resultater hver gang. Vi har altid kvalitet og funktionalitet i højsædet, hvad enten du har brug for en lille rensning af afløbet eller en stor totalentreprise!

Motiverede VVS-installatører klar til at løse din opgave!

Vælger du os som din autoriserede installatør, får du altid en imødekommende, engageret og kompetent medarbejder. Vi har løst et utal af opgave inden for VVS ikke kun i Odense men også på resten af Fyn. Vi trækker på denne erfaring, så vi kan løse nye opgaver på bedste vis – selvfølgelig altid i kombination med innovativ tænkning og et godt håndværk.

Vores VVS-firma i Odense arbejder altid med præcision, omhu og detaljebevidsthed, og vi arbejder både for offentlige institutioner, erhverv og private boliger. Som VVS installatør tilbyder vi bl.a.:
 

En VVS installatør der arbejder hurtigt, effektivt og professionelt

Vores medarbejdere er alle kompetente montører med en høj arbejdsmoral, klar til at varetage dit projekt. Vi arbejder med VVS i Odense, hvor vi også har base, men installerer, reparerer og monterer overalt på Fyn!

 

Uanset om du bare har brug for at få skiftet den gamle vandhane ud, eller om du står og skal have lavet et helt nyt badeværelse, er vi klar med vores ekspertise. Vi tager fat, hvor der er brug for det, og leverer altid fremtidssikret, kvalitetsrigtig og billig løsning i Odense og på resten af Fyn.

Kontakt dit foretrukne VVS firma - VVS i Odense, Fyn

Har du brug for en VVS-installatør til at klare dit problem så kontakt os på tlf. 66 15 13 99 eller send en mail til os her. Vi står som dit autoriserede VVS-firma til rådighed for en faglig vurdering af dit projekt, og tilbyder altid professionel og billig VVS i Odense og på hele Fyn!

Vi arbejder i Odense og på resten af Fyn