Udskiftning af varmtvandsbeholder og udskiftning af varmeveksler ikke kun i Odense men på hele FynDalum Hjallese VVS i Odense
 har siden 2015 været en del af Vantinge VVS i Ringe og har udført service, eftersyn, reparation og udskiftning af varmebeholdere og varmevekslere i mange år overalt på Fyn. Vi er derfor eksperter inden for dette felt!

Er dit varmesystem ved at have nogle år bag sig, skal du muligvis have foretaget en udskiftning af varmtvandsbeholderen eller en udskiftning af varmeveksleren. Det er vigtigt at sørge for, at dit varmesystem fungerer optimalt, så du ikke mister penge på et utæt og slidt system. Vi tilbyder vores ekspertise inden for varmeveksler til fjernvarme, gennemløbsvandvarme, el varmtvandsbeholder samt udskiftning af varmtvandsbeholder og varmeveksler.

Udskiftning af varmtvandsbeholder

Mange huse får energi fra et fjernvarmesystem. Fjernvarmesystemer har ofte en varmtvandsbeholder, der opbevarer det varme vand, så det er klart, når du f.eks. tager et varmt bad. Måske har du en el varmtvandsbeholder i stedet for fjernvarme – i så fald kan et eftersyn på din varmtvandsbeholder også gavne dig! Du vil typisk med fordel kunne udskifte din varmtvandsbeholder, hvis den har under 20 mm isolation eller hvis den er over 10 år gammel.

Udskiftningen kan give dig op til flere fordele: Besparelser på varmeregningen, reduceret varmespild, forøgelse af din ejendomsværdi samt mulighed for et bedre energimærke!

Udskiftning af varmeveksler

Mange vælger også en varmeveksler til fjernvarme, men efter nogle år kan en udskiftning af din varmeveksler blive nødvendig. En udskiftning er ofte økonomisk begrundet, men den giver dig også fordele i forhold til plads og æstetik i dit hjem. Vælger du at erstatte din varmtvandsbeholder med en varmeveksler, slipper du for at have en klods stående eller hængende i dit hjem. En varmeveksler fylder meget mindre, og fungerer ofte også mere effektivt.

Fordele ved at udskifte din varmeveksler: reducerer din varmeregning og elregning, effektiviserer dit varmesystem og nedsætter dit varmetab!

Vi installerer også gennemstrømningsvandvarmere i Odense og på hele Fyn

Måske overvejer du en gennemstrømningsvandvarmer. En gennemløbsvandvarmer er en hurtig vandvarmer uden varmetab. Vælger du en vandvarmer med gennemstrømning, får du en effektiv opvarmning, fordi en vandvarmer med gennemstrømning opvarmer vandet direkte under tapningen. En gennemstrømningsvandvarmer er altså både effektiv og økonomisk fornuftig!

Kontakt os og få et professionelt eftersyn af dit varmesystem

Vores mange år i branchen har gjort, at vi hurtigt, effektivt, og til den bedste pris kan foretage udskiftning af varmtvandsbeholder eller udskiftning af varmeveksler. Vi har base i Ringe, men installerer i Odense og overalt på Fyn. Vores kompetente medarbejderstab er altid klar til at rådgive dig eller opstille et uforpligtende tilbud.

Kontakt os nu på tlf. 66 15 13 99 eller send en mail til os her. Så finder vi den bedste løsning til dig!

Vi arbejder med varmtvandsbeholdere og varmevekslere ikke kun i Odense men på hele Fyn