Din totalentreprenør til totalentreprise i Odense og resten af Fyn

 


Skal du have udført et større byggeri på Fyn, og ønsker du projektet udført som en totalentreprise? Ønsker du at benytte en professionel totalentreprenør til projektet, som har mange års erfaring inden for totalentreprise?

Hos Dalum Hjallese VVS i Odense, som siden 2015 har været en del af Vantinge VVS i Ringe, har vi igennem mange år udført totalentrepriser for både private, erhverv samt der offentlige i Odense og på resten af Fyn. Med os som totalentreprenør på dit byggeprojekt, er du sikker på, at tingene bliver udført til tiden, til den aftalte pris, og i den højeste kvalitet.
Vi har tidligere udført totalentrepriser flere steder bl.a. i Odense, Sydfyn, Vestfyn, Faaborg-Midtfyn og mange andre steder på Fyn.

Fordele ved en totalentreprise

En af årsagerne til at mange, både inden for det private samt det offentlige og erhverv, vælger projekter udført som totalentreprise er, at du ved en totalentreprise ikke selv skal tage stilling til, hvilke håndværkere der skal benyttes til opgaven mm. Disse udvælges af totalentreprenøren (Dalum Hjallese VVS). Vi vælger typisk håndværkerne ud fra vores mange tidligere erfaringer så vi ved, at vi får dygtige og kompetente folk på opgaven.

Ved en totalentreprise er det også totalentreprenøren, der har det samlede ansvar for kvaliteten af det færdige projekt, samt at deadlines bliver overholdt mm.

Det er også vores opgave som totalentreprenør at sørge for, at budgettet på totalentreprisen (som på forhånd er aftalt med dig som kunde) bliver overholdt.

Projekter hvorpå vi tidligere har fungeret som totalentreprenør

Som nævnt kan totalentrepriser benyttes ved mange former for større byggeprojekter og renoveringer. Nedenfor er nævnt nogle af de former for projekter, som vi tidligere har udført:
 

Kontakt os om totalentreprise i Odense eller et andet sted på Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om vores tidligere projekter, eller ønsker et uforpligtende tilbud på en totalentreprise, så kontakt din totalentreprenør ved Dalum Hjallese VVS på tlf. 66 15 13 99 eller på vores e-mail her. Du kan også se billeder fra nogle af mange tidligere projekter i vores galleri - som er klart primo 2016 - her.

Vi udfører professionelle totalentrepriser i Odense og på hele Fyn