Vi tilbyder flotte og lækre badeværelsesrenoveringer i Odense og på hele Fyn

 


Få mere luksus i hverdagen en renovering af badeværelset kan gøre underværker, og mange vil næsten opleve det gamle badeværelse som et helt nyt rum med plads til velvære og luksus. Ofte behøves der ikke engang at gøres det store for at mærke en markant forbedring. En udskiftning af få dele inventarer som vask og toilet, eller en ny flisebelægning kan gøre meget for rummet uden at ruinere din økonomi.

Du kan også få lavet en totalrenovering af badet, hvilket vil give dig følelsen af et helt nyt rum på trods af bevarede dele fra det gamle! Det er en økonomisk attraktiv løsning mange vælger, og Dalum Hjallese VVS i Odense, Fyn, kender proceduren ud og ind. Vi tilbyder at lave badeværelsesrenoveringer overalt i Odense og på hele Fyn.

En professionel renovering af badeværelset i Odense og på resten af Fyn

Det er en god ide at have fagfolk inde over dit projekt, hvis du overvejer at få lavet en badeværelsesrenovering. Processen består af mange tekniske dele, som der skal være fuldstændig styr på for at få et funktionelt badeværelse. Vi sørger selvfølgelig for at holde styr på de indviklede aspekter af badeværelsesrenoveringen således, at du både får et praktisk og tjekket badeværelse.

Vælger du at få lavet en badeværelsesrenovering, øger du også boligens værdi, fordi et nyt og lækkert badeværelse, hvor tingene er i orden, er et stort plus for salgsværdien! En badeværelsesrenovering er derfor gavnlig for både dig, din økonomi og et evt. fremtidigt boligsalg.

Vores kreative og dygtige medarbejderstab har både styr på funktionalitet og godt håndværk, og det kombinerer de altid med dine personlige ønsker. Hos os får du en renovering af badeværelset, der skaber sammenhæng med din boligs øvrige rum, og som samtidig reflekterer din stil og personlighed. Vi er altid klar til at guide dig igennem hele badeværelsesrenoveringen med alt lige fra badeværelsesinspiration til VVS installationer!

Kontakt os og få en renovering af badeværelset du ikke fortryder

Får du en mindre renovering af badeværelset eller den helt store totalrenovering, er det slut med haner som drypper, grimme fliser og misfarvet sanitet. Dalum Hjallese VVS i Odense har siden 2015 været en del af Vantinge VVS i Ringe og har hjulpet mange af vores kunder med at skabe deres drømmebadeværelse, passende til deres personlige behov og stil.

Vores mange års erfaring med badeværelsesrenoveringer sikrer dig et velfungerende og stilfuldt badeværelse, der nærmest kan komme til at fremstå som helt nyt! Vi ser gang på gang, hvor glade vores kunder bliver for at få ordnet det gamle slidte bad. Så forkæl dig selv med en lækker renovering af badeværelset! Vi holder til i Odense, men installerer og renoverer overalt på Fyn.

Har du spørgsmål til vores arbejde med badeværelsesrenovering, så kontakt os på tlf. 66 15 13 99 eller send en mail til os her. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på dit projekt!

Vi udfører badeværelsesrenovering i Odense og på resten af Fyn