Vi kan tilbyde dig et flot nyt badeværelse i Odense og overalt på Fyn

 


Går du og drømmer om et nyt badeværelse med plads til velvære og funktionalitet? Det kan virke uoverskueligt at påbegynde projektet selv, så mange får aldrig gjort noget ved det. Derfor kan du med fordel benytte os til at lave et helt nyt badeværelse til dig, som matcher dine drømme. 
Vi har lavet et utal af badeværelser, og vi forstår derfor at imødekomme dine behov, hvad enten du har brug hjælp til valg af den rigtige vask til badeværelset, badeværelsesindretningen, eller etablering af et nyt gulvafløb til badeværelset. Vi tilbyder at lave nyt badeværelse i Odense og på hele Fyn!

Skift det gamle ud med et nyt badeværelse og få et rum fuld af velvære

Dalum Hjallese VVS i Odense har siden 2015 været en del af Vantinge VVS i Ringe, og vi sørger for at skabe de perfekte rammer til dig, som drømmer om et nyt badeværelse. Vi laver totalentreprise installationer, så vi er med i badeværelsesprojektet hele vejen igennem. Vi tilbyder bl.a. følgende i Odense og på hele Fyn:

 

  • Kvalitetsprodukter og armatur altid udformet af moderne miljøvenlig teknologi
  • En kompetent medarbejderstab som sætter dine drømme og behov i højsædet
  • De bedste materialer til overkommelige priser
  • Fagkyndig rådgivning og vejledning så du får et flot og funktionelt resultat
  • Grundig vejledning inden for valg af udstyr til badeværelset
  • Etablering af et velfungerende og slidstærkt gulvafløb til badeværelset
  • En byggeproces hvor du hverken behøver at tænke på bestilling, varelevering eller håndværkere! – som totalentreprenør klarer vi det hele for dig
  • En flot og professionel finish
  • Og meget andet

 

 

Vi tilbyder inspiration til nyt badeværelse

Skal du have et nyt badeværelse i Odense eller andre steder på Fyn, gælder det om at ramme den stil, som passer til lige netop dig. Derfor har vi kreative og dygtige medarbejdere til at hjælpe med badeværelsesindretningen, så du får et rum, der både passer til dine praktiske behov, og ser godt ud på samme tid! Vi forhandler design fra de førende badeværelsesproducenter, og vi har et stort udvalg af kvalitetsrigtige mærkevare i alle prisklasser.

Få et VVS firma i Odense med overskud og erfaring til at lave dit nye badeværelse

Dalum Hjallese VVS i Odense har en kompetent medarbejderstab, som sørger for at skabe de perfekte rammer i dit hjem. Vi har stor erfaring med at installere nye badeværelser, og du kan derfor roligt vælge os til at lave dit. Vi holder til i Odense men har tilfredse kunder rundt omkring på hele Fyn.

Vælger du os, får du en professionel projektstyring med flotte resultater, som kan holde mange år frem. Vi stræber altid efter at tilfredsstille vores kunder, og derfor vil du møde Dalum Hjallese VVS som et firma med høj arbejdsmoral og kvalitetsrigtige resultater!

Kontakt os og få et nyt badeværelse i Odense eller et andet sted på Fyn

Går du og ønsker at få et badeværelse, som opfylder dine helt personlige ønsker og behov så kontakt os på tlf. 66 15 13 99 eller send os en mail her. Vi er altid klar med et fremtidssikret uforpligtende tilbud, en faglig vurdering eller en grundig professionel vejledning!

Vi arbejder med nyt badeværelse i hele Odense og på resten af Fyn