Reparation og montering af zinktagrender og kobbertagrender i Odense og på hele Fyn

 


Trænger din bolig eller virksomhed til nye tagrender? Dalum Hjallese VVS i Odense tilbyder både montering af zinktagrender, reparation af zinktagrender, lodning af zinktagrender samt montering af kobbertagrender. Vi har stor erfaring inden for dette felt, og vores mange år i branchen har gjort os til professionelle eksperter inden for både zink- og kobbertagrender! Vi reparerer og monterer i Odense og på hele Fyn.

Kvalitetsrigtig montering af zinktagrender

Det er vigtigt at dine tagrender er vedligeholdte og velfungerende. Defekte og utætte rør kan nemlig medføre alvorlige vandskader og ikke mindst dyre reparationer! 
Oplever du utæthed og huller tyder noget på, at du skal have efterset og evt. foretaget en reparation af dine tagrender. Nogle gange er en reparation nok, mens der andre gange skal helt nye tagrender til. Mange af vores kunder vælger zinktagrender, fordi zink både er et slidstærkt og pænt materiale, som samtidig også er til at betale. Vi foretager professionel montering af zinktagrender, og er altid med i hele processen! Vi sørger for at skræddersy den bedste løsning til dig, og vi foretager også lodning af zinktagrender selv.

Vi har opstillet en liste med fordele til dig, som har brug for en montering eller reparation af zinktagrender!
 

  • Montering af tagrender udføres altid af os med stor ekspertise og professionalisme, og foretages altid af dygtige medarbejdere med mangeårig erfaring inden for branchen.
  • Reparation af zinktagrender hos os sikrer dig et produkt, som holder til det danske vejr. En lille reparation kan sommetider gøre underværker, og få de gamle til at fremstå som helt nye tagrender!
  • Lodning af zinktagrender bliver hos Dalum Hjallese VVS i Odense altid udført med høj ekspertise, og med stor detaljebevidsthed. Vi har arbejdet med lodning i mange år, og vores lodning er derfor altid professionel, og udført med en flot finish!

Professionel montering af kobbertagrender tilbydes overalt på Fyn

Zinktagrender er en holdbar og fornuftig løsning. Men ønsker man at kæle for detaljen er kobbertagrender en flot og eksklusiv løsning! Kobbertagrender får med tiden den karakteristiske ir-grønne farve, hvilket giver dit hus en smuk finish. Ir-overfladen er også med til at gøre dine kobbertagrender vejrbestandige og slidstærke.

Vi har i mange år foretaget montering af kobbertagrender overalt på Fyn. Vi har derfor en god forståelse for kobber som materiale, og vi forstår at udnytte denne viden på bedste vis i vores arbejde med kobber. Når vi udfører montering af kobbertagrender på dit hus, vil kobbertagrenderne til at starte med være skinnende og blanke, men de vil hurtigt få den karakteristiske smukke patina og give dit hus et unikt look.

Kontakt os og få flotte nye tagrender eller professionelle reparationer

Hvis du har brug for en reparation af zinktagrender eller kobbertagrender står vi hos Dalum Hjallese VVS altid klar med vores ekspertise og mangeårige erfaring. Vi sørger for, at vores reparationer er langtidsholdbare løsninger, som er skræddersyet til dit hjem. Har du brug for helt nye tagrender, sørger vi også for at monteringen og lodningen passer perfekt til dit hus. Vi holder til i Odense men arbejder på hele Fyn.

Kontakt os på tlf. 66 15 13 99 eller send en mail til os her - så finder vi den bedste løsning og pris til dit hus eller din virksomhed!

Vi arbejder med reparation og montering ikke kun i Odense men på hele Fyn