Installation af fjernvarmeanlæg i Odense og på hele Fyn

 


Dalum Hjallese VVS i Odense har siden 2015 været en del af Vantinge VVS i Ringe og har i mange år beskæftiget sig med fjernvarmeinstallationer og fjernvarmeanlæg på Fyn. Fjernvarme er både billigt og miljøvenligt, og vi ser derfor rigtig mange boliger vælge en fjernvarmetilslutning. Vores mange år i branchen har gjort os til et pålideligt og dygtigt firma, som du roligt kan komme til, hvis du går og overvejer en fjernvarmeinstallation. Vi hjælper dig med alt fra valg af varmtvandsbeholder til fjernvarme, valg af gennemstrømningsvandvarmer til fjernvarme, installation af selve fjernvarmeanlægget samt valg af den rigtige fjernvarmeunit. Vi sørger for, at det hele glider hurtigt og nemt, så du kan få et klimavenligt og vellykket fjernvarmeanlæg!

Vi hjælper med fjernvarmeinstallation i Odense og på hele Fyn

En fjernvarmeinstallation består af mange enheder, og vi hjælper med at holde styr på det hele! Når fjernvarmeanlægget skal installeres, skal den rigtige fjernvarmeunit findes. Fjernvarmeunit betyder vandvarmer, og kan enten være en veksler eller en beholder. Der findes mange varmtvandsbeholdere til fjernvarme, men de har alle den sammen funktion: at holde på det varme vand.

Hvilken varmtvandsbeholder til fjernvarme man skal vælge afhænger af, hvor mange personer der er i husstanden. Til en almindelig familie skal man normalt bruge en beholder på 80-160 L. Vi vejleder dig gerne i processen, så du hverken får en for lille eller en for stor! Som alternativ til en beholder kan du også vælge en gennemstrømningsvandvarmer til fjernvarme. Den opvarmer vandet, når du skal bruge det, i stedet for at have det stående i en beholder. Hvilken størrelse og form for fjernvarmeunit og hvordan fjernvarmeanlæggets system skal udarbejdes, hjælper vi dig med, så du får et problemfrit system i mange år!

Et fjernvarmeanlæg med økonomisk overskud og miljørigtig attitude

Ønsker du en fjernvarmetilslutning til din bolig, får du et varmesystem, som både giver økonomisk overskud og skåner miljøet. Ved at få en fjernvarmetilslutning bliver din bolig nemlig del af et sikkert og højisoleret rørsystem, som leverer varme til flere huse end blot dit eget. Det er miljøvenligt, fordi flere huse deles om ét fjernvarmeanlæg i stedet for hver i sær at eje f.eks. et oliefyr, som forurener med mange røggasser pr. husstand. Udover at være miljørigtigt er et fjernvarmeanlæg også en økonomisk god løsning.

Du indtjener typisk fjernvarmeinstallationsomkostningerne på 5 år, og dit fjernvarmeanlæg lever gennemsnitligt i 25 år. I de 20 år vil du opleve en markant billigere varmeregning til gavn for dig selv og miljøet. Fjernvarme siges at være fremtidens varmesystem og allerede ca. hver 3. dansker har et fjernvarmeanlæg! Overvejer du også at få et fjernvarmeanlæg så kontakt Dalum Hjallese VVS. Vi holder til i Odense men arbejder overalt på hele Fyn.

Kontakt os og få installeret et fjernvarmeanlæg!

Går du og overvejer et fjernvarmeanlæg så kontakt os hos Dalum Hjallese VVS i Odense på tlf. 66 15 13 99 eller send en mail til os her. Vi står altid til rådighed med vejledning og gode råd, og giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på et fjernvarmeanlæg til lige netop din bolig!

Vi arbejder med fjernvarmeanlæg i Odense og på hele Fyn