Dalum Hjallese VVS tilbyder energioptimering samt energirenovering på Fyn

 


Der er mange penge at spare ved at energioptimere virksomheden eller den private bolig. Varme, ventilation, el og vand er nemlig fire områder, som vi bruger rigtig mange penge på. Derfor er det enormt vigtigt at sørge for, at du har den allerbedste energiløsning med de bedste besparelser. Det kan være svært selv at gennemskue, hvilken løsning du skal vælge, og derfor rådgiver vi dig gerne til den bedste energioptimering af dit hjem eller virksomhed.

Altid en professionel og autoriseret energioptimering

Du kan roligt overlade udregninger af dine energibesparelser til os. Som energihåndværker uddannet hos CLEAN Grøn Erhvervsvækst er Dalum Hjallese VVS sammen med Vantinge VVS "Mester i energi” - og også VE-godkendt installatør af varmepumper - klar til at varetage din energioptimering og/eller energirenovering i Odense og overalt på Fyn. Vi rådgiver dig til de bedste løsninger, så du opnår størst energibesparelse.  En energibesparelse kræver en energioptimering/energirenovering, og her er det godt at have os med på vognen. Vi tilbyder nemlig vores ekspertise til at finde ud af, hvor vi kan udrette mest muligt inden for din energirenovering.

Der er mange forskellige måder at reducere varmeudgifterne på, og vi har erfaringer fra et mangeårigt arbejde foretaget overalt på Fyn. Vi foreslår bl.a. følgende områder for energibesparelser – og selvfølgelig altid med henblik på klimavenlige løsninger: 
 

  • Energirenovering med solvarmeanlæg
  • Energirenovering med biobrændsel
  • Energirenovering med jordvarmeanlæg
  • Energirenovering med en el-sparepumpe samt tjek af fjernvarmeanlægget
  • Energirenovering med luft-til-vand varmepumper
  • Energirenovering med fornyelse af dit ventilationssystem
  • Energirenovering med besparelser pga. isolering
  • Energirenovering med vandbesparelser

Energirenovering på Fyn der sikrer dig en effektiv energioptimering!

Vi udfører altid bæredygtige og professionelle løsninger, og er ikke bange for at møde nye udfordringer. Står du derfor med et komplekst projekt, vil vores innovative og dygtige medarbejderstab gå i tænkeboks og udtænke den perfekte løsning til dig. Hvad enten det drejer sig om en privat bolig eller en virksomhed, vil vi kunne klare opgaven for dig på bedste vis! En problemfri energiløsning er altafgørende for lave energiomkostninger, og vi hjælper dig gerne til at opnå dette. Vi holder til i Odense, men har foretaget energioptimeringer i mange andre byer overalt på Fyn.

Få den bedste energioptimering – vi udfører energirenovering overalt på Fyn

Står du og er i tvivl om, hvorledes du både kan spare på varmeregningen, og samtidig finde en miljørigtig løsning så kontakt Dalum Hjallese VVS i Odense på tlf. 66 15 13 99 eller send en mail til os her. Vi hjælper med at opnå en realistisk og holdbar energioptimering. Skulle du sidde inde med spørgsmål, er vi altid klar med et uforpligtende tilbud, et godt råd eller en gavnlig vejledning.

Vi er din genvej til professionel energirenovering i Odense og på hele Fyn