Dalum Hjallese VVS – din fortrukne blikkenslager i Odense og på hele Fyn

 


Vi er en dedikeret blikkenslagervirksomhed, der har udført blikarbejde i mange år. Du kan derfor roligt komme til os, hvis du står og mangler en blikkenslager i Odense eller et andet sted på Fyn. Vores mangeårige erfaring har givet os en bred vifte af kompetencer bestående af både teori og praksis. Vi kombinerer vores knowhow, gode håndværk og moderne maskiner til at skabe den perfekte løsning til dig inden for blik og rør.

Blikkenslager Odense – professionelt arbejde med blik og rør

Vi udfører alsidigt blikarbejde overalt på Fyn, hvad enten du har brug for, at vi kigger på din tagrende, at vi afdækker sålbænke, skotrender, eller har brug for afdækninger rundt om din karnap, kvist eller altan, kort sagt blikarbejde kan bruges overalt, kun fantasien sætter grænsen. 
Vi er et firma, der er stolt af at levere flotte resultater til dig, som mangler en blikkenslager på Fyn.

Vi arbejder professionelt med både blik og VVS i Odense og på hele Fyn og tilbyder bl.a. nedenstående blikarbejde:
 

  • Kvalitetsrigt blikkenslagerarbejde med tagrender og nedløb
  • Blikkenslagerløsninger inden for skorstensinddækninger
  • Blikarbejde inden for kobber- og zinkfacader
  • Fremstilling af tag- og facadebeklædning
  • Afdækning af karnaptag, kvist og altan
  • Blikarbejde inden for murkroner
  • Eftersyn af tagrender og inddækninger
  • Vejledning inden for blik og VVS i Odense og på hele Fyn


Som en autoriseret blikkenslager og VVS virksomhed ved vi, at inddækninger og tagrender kræver service eftersyn. Hvis man ikke sørger for at vedligeholde blik og rør, kan man risikere omfattende omkostninger pga. råd- eller svampeskader. Derfor tilbyder vi årlige eftersyn, så du undgår store skader med dyre omkostninger. Som blikkenslager i Odense tilbyder vi eftersyn og blikarbejde på hele Fyn.

Din blikkenslager på Fyn – vi leverer bæredygtige løsninger til gode priser

Vores blikkenslagerfirma på Fyn sætter kundetilfredshed og løsninger af høj kvalitet i højsædet. Derfor har vi også en dedikeret medarbejderstab, som altid søger at imødekomme og opfylde dine ønsker inden for blik og rør. Før vi går i gang med arbejdet, sørger vi altid for at have lavet en forventningsafstemning med vores kunder, og til større projekter ser vi gerne en løbende kundedialog under byggeprocessen.

 

Dette sikrer dig gode og tilfredsstillende resultater skræddersyet til netop dit behov. Selvom Dalum Hjallese VVS er en blikkenslager med base i Odense, løser vi som nævnt opgaver overalt på Fyn, til dig som står og mangler professionelt blikarbejde.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder hos os som blikkenslager

Står du og skal have udført et stykke arbejde inden for blik og rør i Odense eller et andet sted på Fyn så ring på tlf. 66 15 13 99 eller send en mail her. Vi er en blikkenslager, som altid er parat til nye udfordringer, og vi finder hurtigt den bedste løsning og pris til dit projekt. Har du spørgsmål til vores blikkenslagerfirma, eller har du brug for vejledning så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail – vi er altid klar til at give gode råd og udtænke smarte løsninger!

Professionel blikkenslager i Odense med arbejde overalt på Fyn